Despre noi

BENEFIC STAR MED SRL

Este o companie care comercializează aparatură medicală, produse și echipamente medicale în magazinele sale din Oradea și Beiuș, dar și în întreaga țară prin intermediul magazinului său online. 

În oferta magazinelor noastre găsiți o gamă largă de produse destinate spitalelor, clinicilor medicale, dar și îngrijirii pacienților la domiciliu. 

Unde ne găsiți?

Magazinele noastre

Oradea

Str.Corneliu Coposu nr.21, Bl.A13, ap.2
Program 10-18
Telefon: +40 745 296 632

Beiuș

Str.Horia nr.18
Program 8-16
Telefon: +40 761 669 548

Ce spun clienții noștri

Benefic Star Med vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi asigurând toate informațiile și instrucțiunile necesare în instalarea și utilizarea aparatelor și echipamentelor cumpărate de la noi.  

Irina Matei

Am apreciat promptitudinea cu care mi-a fost onorată comanda dar și suportul pe care le-am primit când am achiziționat un pat electric.

Ce produse găsiți în magazinele noastre?

Uniforme medicale, produse vestimentare și încălțăminte destinată personalului medical din clinici, spitale, industria farmaceutică. Aparatură și tehnică medicală ultra modernă, echipamente și accesorii medicale pentru clinici, spitale, instituții de îngrijire paliativă, precum și produse destinate îngrijirii pacienților la domiciliu.  

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă pentru a primi e-mailuri cu noile produse și oferte speciale